www.tiliaflowers.be

Welkom bij Tilia's bloemenabonnementen!

Ben je op zoek naar een prachtige manier om uw huis, kantoor of winkel op te fleuren? Dan ben je  bij ons aan het juiste adres. Onze bloemenabonnementen bieden de perfecte oplossing voor wie graag regelmatig verse bloemen in huis wil hebben. Maar ze wel graag inplant wanneer het in jouw agenda past.

Met Tilia’s bloemenabonnementen ontvang je wanneer je dat wenst een boeket , zorgvuldig uitgekozen door onze professionele kwekers. Onze abonnementen zijn volledig aanpasbaar aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Maar dit steeds in onze typische levendige speelse en kleurrijke stijl, wij zorgen ervoor dat uw boeket perfect bij u past.

We zorgen voor een persoonlijke service omdat je een aantal boeketten aankoopt waar je de levering zelf kan van inplannen. Op deze manier komen de bloemen wanneer jij er het meeste van kan genieten. Daarnaast houden wij duurzaamheid hoog in het vaandel dragen, zijn het grootste deel van onze bloemen afkomstig van lokale kwekers en biologische teelt.

Kortom, Tilia’s bloemenabonnementen bieden u niet alleen de mooiste bloemen, maar ook een persoonlijke en duurzame service. Neem gerust een kijkje hieronder en ontdek welk abonnement het beste bij u past. Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen als abonnee van Tilia!

Kies het aantal boeketten

6 boeketten

Met het bloemenabonnement van 6 boeketten ontvang je 6 keer een prachtig seizoensgebonden boeket twv 55 euro. Deze abonnementsoptie is perfect voor mensen die graag regelmatig verse bloemen in huis willen hebben, maar niet per se elke maand een nieuw boeket nodig hebben. Je kunt zelf je boeketten inplannen in onze agenda.

12 boeketten

Met het bloemenabonnement van 12 boeketten ontvang je 12 keer een prachtig seizoensgebongen boeket twv 55 euro, maar betaal je er maar 11. Deze optie is ideaal voor mensen die dol zijn op verse bloemen en regelmatig een nieuw boeket willen hebben om hun huis op te fleuren. Je kunt zelf je boeketten inplannen in onze agenda.

24 boeketten

Met het bloemenabonnement van 24 boeketten ontvang je 24 keer een prachtig seizoensgebonden boeket twv 55 euro, maar betaal je er maar voor 20. Met dit abonnement hoef je je nooit zorgen te maken dat je zonder bloemen komt te zitten en geniet je het hele jaar door van de mooiste bloemen Je kunt zelf je boeketten inplannen in onze agenda. Dit abonnement kan ook in verschillende schrijven betaald worden.

Kies de levermethode - Wat voor jou het makkelijkste is - levering is gratis

Afhaal

Als je ervoor kiest om je bloemenabonnement bij Tilia af te halen, heb je de mogelijkheid om zelf je boeketten op te halen op een vooraf afgesproken moment. Dit is een handige optie voor mensen die in de buurt wonen of werken en de flexibiliteit hebben om hun abonnement op te halen. Je kunt er zeker van zijn dat je boeketten vers zijn en klaarstaan om mee naar huis te nemen.

Levering rond Leuven

Tilia biedt ook de mogelijkheid om je bloemenabonnement te laten leveren met de bakfiets dit binnen een straal van 10 km rond de winkel. Dit is een milieuvriendelijke en duurzame optie voor mensen die in de buurt van de winkel wonen. Je kunt erop rekenen dat je boeketten op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd door een vriendelijke en professionele bezorger.

Levering België

Voor mensen die in heel België wonen, biedt Tilia de mogelijkheid om hun bloemenabonnement te laten leveren met DPD Fresh. Dit is een betrouwbare en efficiënte manier om je boeketten elke keer op tijd te ontvangen, waar je ook woont. Je kunt er zeker van zijn dat je boeketten zorgvuldig worden verpakt en onder de juiste omstandigheden worden vervoerd, zodat ze vers blijven tot ze bij jou aankomen.

Voordelen van een bloemenabonnement bij Tilia?

  • Je haalt het bloemenveld naar de woonkamer met onze levendige, speelse en kleurrijke boeketten
  • Op vast tijdstip wat voor jou past word je boeket geleverd
  • Voordeligere prijs voor een weelderig boeket
  • Aan huis geleverd in heel België
  • Wordt er gewoon gelukkig van! 

Veel gestelde vragen

Hoe gebeuren de leveringen?

Als je ervoor kiest om je bloemenabonnement te laten bezorgen door onze lokale bezorger, wordt je boeket persoonlijk afgeleverd door een vriendelijke en professionele bezorger die bekend is met de buurt. Onze lokale bezorgers zorgen ervoor dat je boeket op tijd en in perfecte staat wordt afgeleverd. Als je kiest voor levering met DPD Fresh, wordt je boeket verpakt en vervoerd onder de juiste gekoelde omstandigheden, zodat het vers blijft tijdens het transport. DPD Fresh is een betrouwbare en efficiënte leveringsdienst die bloemen en andere bederfelijke goederen snel en veilig kan bezorgen in heel België. Ongeacht welke leveringsoptie je kiest, kun je er zeker van zijn dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je boeket op tijd en in perfecte staat wordt afgeleverd. We hopen dat ons bloemenabonnement je huis elke keer weer zal opfleuren!

Hoe kan ik mijn abonnement betalen?

Bij Tilia bieden we verschillende betaalopties aan voor ons bloemenabonnement, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. We accepteren betalingen via Bancontact en Mastercard, zodat je gemakkelijk en veilig online kunt betalen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om te betalen met ecocheques. Als je ecocheques hebt en je wilt deze graag gebruiken om je bloemenabonnement te betalen, kun je bij het afrekenen dit aanduiden en dan nemen we contact met je op om dit te regelen. Als je ervoor kiest om met ecocheques te betalen, is het belangrijk om te weten dat je alleen ecocheques kunt gebruiken voor bloemen en planten die in België zijn gekweekt en geproduceerd. Bij Tilia werken we nauw samen met lokale kwekers en producenten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat onze bloemen en planten aan deze voorwaarden voldoen. We willen het zo gemakkelijk mogelijk maken voor onze klanten om hun bloemenabonnement te betalen en we zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij eventuele problemen met betrekking tot de betaling.

Wat als ik niet thuis ben voor de levering?

Bij Tilia begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om thuis te zijn voor de levering van je bloemenabonnement. Gelukkig hebben we verschillende opties om ervoor te zorgen dat je boeketten toch op tijd bij je thuis komen. Als je kiest voor levering met DPD Fresh, ontvang je een track and trace code waarmee je de status van je levering kunt volgen en een uurslot kunt kiezen waarop je de bezorger verwacht. Zo kun je gemakkelijk een tijdstip kiezen dat voor jou het beste uitkomt. Als je niet thuis bent op het moment van de levering, zal de bezorger een kaartje achterlaten met instructies over hoe je het pakket kunt ophalen of een nieuwe bezorgafspraak kunt maken. Bij lokale bezorging is het soms mogelijk om het boeket in een emmer water op een veilige plek te zetten als je niet thuis bent op het moment van de levering. Dit is echter afhankelijk van de omstandigheden en zal van tevoren moeten worden besproken met onze bezorger. Als je regelmatig niet thuis bent op het moment van de levering, raden we aan om gebruik te maken van de agendaplanning bij de abonnementen, zodat je altijd weet wanneer je het pakket kunt verwachten en je het op tijd kunt ophalen. We willen er graag voor zorgen dat je bloemenabonnement op een gemakkelijke en probleemloze manier bij je thuis wordt afgeleverd!

Kan ik het abonnement stopzetten? Om later te herstarten? Als we bijvoorbeeld op vakantie zijn

We begrijpen dat het soms nodig kan zijn om je bloemenabonnement tijdelijk stop te zetten of opnieuw te starten. Omdat ons bloemenabonnement werkt met het aankopen van een aantal boeketten, is het gemakkelijk om je abonnement aan te passen aan jouw behoeften. Als je een keer geen boeket wilt ontvangen of je wilt je abonnement tijdelijk stopzetten, dan kun je de levering gewoon uitstellen. Je kunt ervoor kiezen om je volgende levering te verplaatsen naar een later tijdstip, zodat je geen boeket ontvangt op een moment dat het niet uitkomt. Wanneer je klaar bent om je bloemenabonnement opnieuw te starten, hoef je alleen maar de levering opnieuw in te plannen. Dit kan heel gemakkelijk via onze website of door contact op te nemen met onze klantenservice. Het mooie van ons bloemenabonnement is dat je de boeketten kunt planten wanneer het voor jou uitkomt. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de boeketten slecht worden als je ze niet meteen kunt gebruiken. Je kunt ze gewoon op een later tijdstip inplannen, zodat je er optimaal van kunt genieten. We hopen dat ons bloemenabonnement je veel plezier zal brengen en dat je er op elk moment van kunt genieten!

schrijf je in op de nieuwsbrief

geniet van 10% korting

Op je eerste bestelling

× Stuur een bericht