Belevings-

Bloemist

Hoe komen we er toch op?!

TIlia - hoofdbloemist Louise tussen roze hortensia's

Bloemen zijn een luxe item, de beleving van het ontvangen ervan, of het nu een boeket voor jezelf is of de decoratie voor een feest, moeten dan ook aanvoelen als een diner in een vijfsterrenrestaurant! 

Huwelijken

Bij Tilia begrijpen we dat een huwelijk meer is dan alleen de bloemen op de trouwdag. Het is een reis die we samen maken, waarbij we streven naar de ultieme beleving, van het eerste moment van voorbereiding tot lang nadat de bruiloft voorbij is.

Samen met ons werken betekent dat we niet alleen bezig zijn met het perfect regelen van de bloemen voor je speciale dag, maar ook met het creëren van onvergetelijke momenten op weg naar de bruiloft. We zorgen ervoor dat je constant op de hoogte bent, met regelmatige updates en nauw contact, zodat je vol vertrouwen de grote dag tegemoet kunt zien.

En het beste van alles? Na de bruiloft stopt onze betrokkenheid niet. We geloven in het delen van de vreugde en het koesteren van de herinneringen. Samen kunnen we nog lang nagenieten van de prachtige momenten die je huwelijk zo speciaal hebben gemaakt. Bij Tilia gaat het niet alleen om de dag van de bruiloft; het gaat om de hele reis en de mooie herinneringen die we samen creëren

Tilia - aankleding tafel trouw, tafelvaastjes met papaver en eucalyptus

Girlboss en flowerwizard van Tilia, dat ben ik! Mijn liefde voor bloemen is ontstaan op een moment dat het leven even niet zo rooskleurig was. Bloemen brachten me troost en vreugde, en wat begon als een persoonlijke passie is nu, drie jaar later, uitgegroeid tot het bloemenstylingbedrijf dat Tilia vandaag de dag is.

Bij Tilia staan we voor één ding: de ultieme bloemenbeleving. We willen niet alleen dat jij als klant er volop van geniet, maar ook je gasten en uiteindelijk jouw eigen klanten, als je die hebt. Onze specialiteit ligt in het creëren van indrukwekkende bloemeninstallaties, betoverende bloemenbogen en adembenemende bloemengevels. Er is geen uitdaging te groot voor ons!

Als een enorme empathische ‘people pleaser’ vind ik er enorm veel voldoening in om jou in de bloemetjes te zetten. Ik ben bereid om tot het uiterste te gaan om jouw visie tot leven te brengen. Of je nu precies weet wat je wilt, of juist wat hulp nodig hebt om je dromen vorm te geven, geen enkel probleem! Samen gaan we aan de slag om een oplossing te vinden die jou helemaal gelukkig maakt.

Want dat is ons doel: dat bloemen op jou hetzelfde effect hebben als op mij, elke dag opnieuw. Bij Tilia gaan we verder dan alleen bloemen; we brengen emoties tot leven met bloemen. Samen maken we van jouw speciale momenten onvergetelijke herinneringen, want voor ons is elke gelegenheid een kans om de wereld met bloemen te verfraaien en vreugde te verspreiden

Tot snel! Louise

Wat kunnen wij als geen ander?

Tilia - Bloemeninstallatie smokebush roze pioenen

Flower installations

Tilia - wild boeket bloemen

Flower Flexibility

Tilia - gevelaankleding met zijden bloemen Lasso Leuven

Flower Facade

Wat vinden onze klanten ervan?

Marte

 
Louise is een topper in wat ze doet, na weinig uitleg over onze gevel stuurde ze al een samenstelling door die perfect bij onze gevel + huisstijl past. We hebben dan ook niets hoeven aan te passen ;). We zijn enorm blij met onze bloemetjes aan de gevel/deur. En zelfs na 2 maanden zien ze er nog PRACHTIG uit! Dankjewel Louise voor de hulp hierin.

Ines

 
Ik kreeg een uitzonderlijk mooi boeket toegestuurd samengesteld door Louise. Schitterende combinatie van kleuren en vormen, echt prachtig. Bovendien waren ze zelfs na bezorging via een koeriersdienst in perfecte conditie. Ik bekijk graag op welke manieren ik Louise in de toekomst kan inschakelen voor mijn eigen zaak, want haar service is echt top 👌
 

Aurelie

 
Ik wil Louise kapot hard bedanken! Ik heb gehuild toen ik mijn boeket zag, het was prachtig. Alles was prachtig! Ik heb ZO veel complimentjes gehad over de bloemen, niet normaal! Het had niet mooier kunnen zijn en dat is dankzij jou. Super hard bedankt voor alles 🧡
× Stuur een bericht