TILIA

FRIDAY

Black Friday

Bonus van de

Bloemenabonnementen

De bonus is maar beschikbaar voor de eerste 10 klanten. Zet je op de wachtlijst en krijg als eerste toegang.

Wat kan je verwachten?

De lancering van de kerstcadeauboxen voor als je een bloemetje cadeau wilt doen, maar ook een geweldige bonus als je een bloemetje voor jezelf wilt kopen! 

Krijg als eerste toegang tot de bonus

Tilia Louise Vanderlinden bloemist Leuven

Hi, Ik ben Louise

Girlboss en flowerwizard bij Tilia! Bloemen brachten me weer geluk toen het niet zo goed ging. Nu, na drie jaar, is Tilia een bloemenstylingbedrijf dat zich volledig richt op de ultieme klantbeleving, zowel voor jou als je gasten. Onze specialiteit: grote bloemeninstallaties, bogen en gevels. We gaan altijd een stapje verder om aan jouw wensen te voldoen. Als empatische people pleaser zet ik je graag in de bloemetjes en help ik je bij het realiseren van je ideeën, of je nu alles al precies weet of nog zoekende bent. Bloemen moeten elke dag weer hetzelfde effect op jou hebben als op mij!

Bloemenabonnementen, met een extra hoge service graad naar jou toe

Bloemenabonnementen

Ontvang een constante stroom van frisheid met onze bloemenabonnementen! Laat je thuis, kantoor of home office stralen met prachtige bloemen, op jouw voorwaarden. Wat maakt onze abonnementen uniek? Alles is geautomatiseerd, en jij hebt de controle. Plan leveringen in wanneer het jou uitkomt, zonder vast patroon.

Heb je een speciale gelegenheid of wil je iemand verrassen? Geen probleem! Je kunt eenvoudig een levering op een ander adres plannen. Zo wordt het versturen van bloemen als cadeau net zo eenvoudig als een Bol.com pakket bestellen. Ontdek het gemak en de vreugde van bloemen in jouw leven met onze flexibele en gepersonaliseerde bloemenabonnementen.

Krijg als eerste toegang tot de bonus

BLack friday bonus

een upgrade

krijg een luxe formaat boeket voor de prijs van een normaal formaat. 

× Stuur een bericht