FLOWER

FACADE

Bloemengevel om de

stopkracht van klanten

te verhogen

Bloemengevel

Tilia - gevelaankleding met zijden bloemen Lasso Leuven

Bloemengevels verhogen je visibiliteit in het straatbeeld, en geven meteen een WAUW eerste indruk bij je klanten. 

Op maat van je bedrijf

Je gevel moet jouw bedrijf uitstralen dus een bloemengevel gaat steeds een heel proces aan vooraf waar we je bedrijf en zijn waarden en normen onder de loep nemen en hoe we dit kunnen vertalen naar bloemen. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, dus ook bij de installaties is dit steeds iets anders.

Duurzaam

Onze bloemeninstallaties worden steeds in hoogwaardige zijden bloemen vervaardigd, die er alles behalve fake uitzien, maar wel heel lang mooi blijven in weer en wind. Een bloemeninstallatie is een investering, maar waar je daarna heel lang van kunt genieten. 

Mee met de seizoenen

Je gevelinstallatie kan ook voordelig evolueren met de seizoenen en de feestdagen. Er bestaat de mogelijkheid om een abonnement te nemen voor je gevel en dan komen we elk kwartaal met een ontwerp op maat van jouw bedrijf en de periode van het jaar. Zodat je helemaal opvalt! 

Je bedrijf is deel van jouw en jouw waarden. Je gevelinstallatie moet dit ook uitstralen.

Na dat de klanten gestopt zijn, ze nu ook binnen krijgen?

Inderdaad je leest het goed! Bij Tilia stoppen we niet aan de gevel… Na dat de klanten gestopt zijn aan je gevel moeten ze ook naar binnen gezogen worden door een volgende trigger. Die kan een boeket verse bloemen zijn binnen of een zijden bloemstuk dat matched met de gevel en zo het plaatje helemaal afmaakt.  

Je wilt opvallen, dus kies voor een ontwerp op maat van je bedrijf, zodat je de correcte eerste indruk geeft aan je klanten.

Ontwerp
Moodboard
Realisatie
Reactie klant

Louise is een topper in wat ze doet, na weinig uitleg over onze gevel stuurde ze al een samenstelling door die perfect bij onze gevel + huisstijl past. We hebben dan ook niets hoeven aan te passen ;). We zijn enorm blij met onze bloemetjes aan de gevel/deur. En zelfs na 2 maanden zien ze er nog PRACHTIG uit! Dankjewel Louise voor de hulp hierin.

– Marte

Ben je benieuwd wat we kunnen doen voor jouw zaak?

Boek een gratis kennismakingsgesprek in

Ook de mogelijkheid om in een abonnementsvorm te nemen waar we elk seizoen je gevel komen updaten!

Lente gevel
Herfst gevel
× Stuur een bericht