Ontdek een lidmaatschap bij de Tilia Floral Club

Zet jezelf in de bloemen

Een lidmaatschap bij de Tilia Floral Club is:

  • steeds een vers boeket in huis
  • gratis aan huis geleverd
  • wanneer het voor jou het beste past. 
Bloemen detail Geel blauw zonnebloem
Boeket bloemenabonnement blauw en gele tinten veld boeket Tilia

Waarom geen doorsnee abonnement?

FLEXIBILITEIT

Het lidmaatschap staat volledig in teken van jouw agenda en beschikbaarheid. We hebben het allemaal druk en als je dan eens bloemen ontvangt, moet je daarvan kunnen genieten. Daarnaast staan we 100% voor het leven vieren, dus ga je op vakantie? Super! Geen bloemen nodig dus, dit kan je dan ook heel makkelijk aanpassen in de app.


PERSOONLIJK

Bij Tilia is het persoonlijke aspect ENORM belangrijk. Ik weet wie je bent en wil je ook leren kennen en helpen om het maximale uit je boeketten te halen. Dit door updates en tips en tricks te sturen via de app.
KWALITEIT

Door op deze manier te werken verzekeren we steeds de beste kwaliteit van bloemen. Wij kunnen net voor het boeket naar jouw vertrekt de bloemen bij ons laten leveren en verwerken. Daarnaast werken we met een lokale leverdienst zodat de transittijd van de pakketjes tot een minimum is gebracht. Dit samen met live track and trace codes zorgen voor de snelste en vlotste service op de huidige markt.

Je hebt de keuze uit 3 verschillende lidmaatschappen die elk in twee versies beschikbaar zijn

The Classic

De normale versie

De classic is de perfecte subtiele aanvulling aan je woning of huiskantoor, dat net die fleurige vibe naar binnen haalt.

Specificaties

Aantal: Tussen de 15-20 stelen

Hoogte: 55 cm

The Elite

De Luxe versie

Zorgt voor een echt statement bij je thuis, op kantoor of in je homeoffice. Een overvloed aan bloemen dat zorgt dat je dopamine niveau stijgt en je er gelukkiger van wordt.

Specificaties

Aantal: Tussen de 25-30 stelen

Hoogte: 55 cm

Drie soorten lidmaatschap

Petite lidmaatschap

Ontdek het Petite Club lidmaatschap en beleef een reeks van 6 betoverende boeketten. Vanaf november 2023 tot en met november 2024 kun je deze arrangementen plannen. Dankzij onze intuïtieve app kies je met gemak het boeket dat je hart verovert en laat je het bezorgen op jouw gewenste tijdstip. Jouw persoonlijke voorkeuren zijn onze prioriteit.

Deluxe lidmaatschap

Streef naar perfectie met het Deluxe Club lidmaatschap en geniet van een serie van 12 betoverende boeketten. Tussen november 2023 en november 2024 kun je deze prachtige bloemenplannen maken. Via onze gebruiksvriendelijke app selecteer je eenvoudig het boeket dat jouw hart sneller laat kloppen. Laat het leveren op het moment dat het jou perfect uitkomt. Jouw voorkeuren zijn bij ons de leidraad.

Grandeur lidmaatschap

Kies voor ultieme weelde met het Grandeur Club lidmaatschap en omarm de reeks van 24 betoverende boeketten. Plan deze weelderige ervaring van november 2023 tot november 2024. Dankzij onze geavanceerde app kies je moeiteloos het boeket dat jouw zintuigen prikkelt en laat je het bezorgen op het tijdstip van jouw keuze. Jouw wensen zijn ons belangrijkste streven.

Geniet nog van de wachtlijst promo

Een promo met leuke extra’s en extra gratis boeketten, ontdek het hieronder! 

Classic Petite club lidmaatschap

45
41
/boeket
  •  

Classic Deluxe club lidmaatschap

45
40
/boeket
  •  

Classic Grandeur club lidmaatschap

45
39
/boeket
  •  

Elite Petite club
lidmaatschap

60
55
/Boeket
  •  

Elite Deluxe club
lidmaatschap

60
53
/Boeket
  •  

Elite Grandeur club lidmaatschap

60
51
/Boeket
  •  

(*) Care pakket

Dit is een pakket speciaal door mij samengesteld met een druppelflesje bloemenvoeding en een speciale bloemenschaar zodat je jouw boeket steeds de beste verzorging kunt geven. 

(**) Keramieken vaas

Niets zo mooi dan een prachtige keramieken vaas gecombineerd met een vers boeket bloemen. Dit straalt pure luxe uit! Keramieken vaas wordt gemaakt door de toppers van Spots & Speckles!  

× Stuur een bericht