FLOWER

EVENTS

De aankleding van elk

bedrijfsevenement,

receptie, launch of proclamatie

Tilia's aanbod

Tilia - aankleding bedrijfsevenementen - bloemeninstallatie in brandingskleuren

Voor evenementen gaan we steeds op zoek naar een aankleding of styling naar het budget dat toch de nodige WAUW factor geeft aan je gasten. Dit gaat van… 

Tafelaankleding
Installaties en podiumstukken
Boeketten om gasten en sprekers te bedanken

Samen kijken of we een match zijn?

De totaalaankleding van het evenement met bloemen nemen wij voor onze rekening, van klein feestje tot groot feestje.

Samenwerken

Als freelancer ben ik enthousiast om allerlei bloemenopdrachten aan te nemen, en andere bloemisten helpen bij hun opdrachten. 

Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe kansen voor samenwerkingen met feestzalen, eventplanners en weddingplanners die streven naar buitengewone bloemdecoraties voor hun evenementen. Door samen te werken, kunnen we een naadloze synergie creëren, waarbij mijn creatieve bloemschikvaardigheden samenkomen met jouw visie om iets werkelijk unieks te creëren.

Aankleding van fotoshoots

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van adembenemende bloemenaankleding voor fotoshoots, volgens jouw ontwerp en ideeën. Bij ons draait alles om het toevoegen van een vleugje natuurlijke schoonheid en kleur aan jouw creatieve visie. Of je nu een romantische sfeer, een boho-chique look of een andere specifieke stijl in gedachten hebt, wij staan klaar om jouw fotoshoot te transformeren met onze prachtige bloemenarrangementen.

× Stuur een bericht