We zijn nog even aan het werken aan deze pagina...

BLOEMEN

OP FACTUUR

Bloemenservice op maat

Bloemengevels

Bloemenaankleding

Tilia's business aanbod

Met onze services speciaal voor bedrijven vergroten we de creativiteit van je personeel, de stopkracht van je klanten en de WOW-factor bij je genodigden en dit allemaal op een geautomatiseerde, efficiënte manier dat het ook nog tijdbesparend is. 

Tilia Louise Vanderlinden bloemist Leuven

Hi, Ik ben Louise

En met Tilia gaan we op zoek naar de ideale oplossing voor jouw onderneming, binnen jouw budget en met aandacht voor jouw wensen. Net zoals bloemen aandacht trekken en een omgeving verfraaien, willen we de stopkracht van jouw zaak verhogen en klanten aantrekken.

Onze missie is om van jouw zaak een creatieve en uitnodigende plek te maken, waar klanten graag vertoeven. Laat Tilia jouw onderneming omringen met de schoonheid van bloemen en samen zorgen we voor een betoverende sfeer.

Wist je dat... Bloemen als decoratie voor je kantoor of zaak 100% aftrekbaar is?

Product in de kijker

Tilia - gevelaankleding met zijden bloemen Lasso Leuven
Laat je gevel opvallen, steeds weer opnieuw

Bij Bloemengevels bieden we jou de kans om je zichtbaarheid te transformeren met de schoonheid van bloemen, keer op keer, seizoen na seizoen. Met onze unieke abonnementen geniet je van de pracht van bloemen op een geheel nieuwe manier, en dat alles voor een fractie van de prijs.

Bloemen als relatiegeschenk

Natuurlijke schoonheid en elegantie verpakt in levendige kleuren en delicate aroma’s – bloemen hebben altijd de kracht gehad om emoties te uiten en relaties te versterken. Als geschenk vormen ze een tijdloos gebaar van liefde, waardering en genegenheid. Of het nu gaat om het vieren van een speciale gelegenheid, het uiten van dankbaarheid of gewoon om een glimlach op iemands gezicht te toveren, bloemen hebben de unieke gave om verbindingen te verdiepen en momenten onvergetelijk te maken. Ontdek de betoverende wereld van bloemen en geef een geschenk dat de taal van het hart spreekt. Daarnaast kunnen deze zoals andere relatiegeschenken ingebracht worden en zijn ze aftrekbaar. 

Tilia - wild boeket bloemen

Bied je een High End service aan? Kies dan ook voor een partner die ook volop hier voor gaat voor jouw klanten.

Haal meer klanten binnen...

Een eenvoudig, maar toch verfijnd bloemstuk in de etalage kan wonderen doen voor de uitstraling van je zaak. Of overweeg een prachtig boeket zijden bloemen dat het hele jaar door straalt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over versheid. Het beste van alles is dat we ook hier de mogelijkheid bieden om deze decoraties in een handig abonnement te gieten.

Met onze betaalbare opties hoef je geen compromissen te sluiten op het gebied van stijl en elegantie. Laat je bedrijf opvallen met onze decoratieve creaties, zelfs als je werkt met een beperkt budget.

Wat andere klanten reeds zeiden....

Janne D.
Lees verder
Boeketje wilde bloemen laten leveren. Mooie, frisse selectie en heel bereikbaar en flexibel over de levertijd!
Kelly
Lees verder
Oh wat werk ik graag samen met Tilia! Louise staat voor je klaar met open armen, en heeft enorm veel creativiteit, en een topservice. Aanrader op alle vlakken!
Steffi L.
Lees verder
Louise is een fantastisch lieve madam! Door haar warme persoonlijkheid is het steeds een plezier om met haar te communiceren en te ondernemen. Ik ben helemaal fan van haar winkel!
Previous
Next

Graag eens bespreken wat Tilia voor jouw bedrijf kan betekenen?

× Stuur een bericht