www.tiliaflowers.be

De kalender, ticketverkoop en de aanvragen gebeuren allemaal via Spot Workshops. Neem zeker eens een kijkje en hopelijk tot snel! 

Wil je graag eens proeven van de wondere wereld van bloemen? Ik leer je graag meer over lokale verse bloemen, duurzaam bloemschikken of duurzame droogbloemen. Vaak staan we er niet bij stil hoe vervuilend bloemschikken kan zijn doordat bloemen bijvoorbeeld van de andere kant van de wereld komen of door met schadelijke producten zoals steekschuim te werken. Een workshop volgen bij Tilia is met bloemen leren omgaan op een ecologische manier. Die kennis delen vind ik enorm fijn!


Tijdens een workshop neem ik jou mee in mijn bloemenwereld. Samen creëren we een 
bloemstuk van A tot Z dat je daarna mee naar huis neemt om er nog heel lang van te genieten. Een workshop zonder een hapje en een drankje is natuurlijk niet hetzelfde, dus dat voorzie ik graag in het thema van de workshop en de groep. De workshop vindt plaats in mijn eigen atelier in Leuven of op verplaatsing bij jou thuis. Hiervoor reken ik een meerkost van 40 euro aan en een kilometervergoeding. Privéworkshops kan je boeken vanaf vier personen. De gemiddelde duur van een workshop is 3 uur.

Nog vragen?

schrijf je in op de nieuwsbrief

geniet van 10% korting

Op je eerste bestelling